LJUVA LÖRDAG

Eller ja, alla dagar liknar varandra. Det har varit helg för mig hela vecka. Är ju som sagt sjukskriver fram till 7/12, tråkigt! Men tror inte jag kommer orka vara hemma så länge faktiskt. 
 
Idag ska jag träffa en gamla klasskompis. Vi ska ta en promenad, ska trotsa mig fot. Nu har jag en morotskaka i ugnen, gott. Egentligen skulle jag ha gjort den igår, vilket jag gjorde. Men den hamnade i sopporna. Det är ganska pinsamt.. Ringde mamma och kollade vilket recept hon brukade använda sig av. Sagt och gjort. Bara det att jag råkade höra fel, väldigt fel. Trodde hon sa att kakan skulle vara i ugnen i 50min på 280grader. Ha! Efter ca 30min var ju kakan bränd, läs väldigt bränd. Jag måste ha varit väldigt trött alltså.. 
 
Ringde mamma och kollade, ska det verkligen vara 280grader?! Nej, 180grader! Att jag inte ens tänkte att det lät konsigt.. Men men, försökte att rädda den, men det gick inte. Den var för bränd.. Dessutom ska man vara lite onyttig ska det vara gott. Inte bara äta för att äta liksom..
 
Så nu gör jag ett nytt försök, på 180grader. Än så länge går det bra. 24 minutes to go. Sen ska den svala och jag ska duscha! Tack och hej.
 
 
 
Hade radio på när jag bakade, dem konstaterade att dem som föds idag får ett kul personnummer. 2012-11-10 Och tänkt om någon föddes 09:08
Allmänt | |
Upp