14 februari - alla hjärtans dag.

Haft en mysfrukost för mig själv. Ciabattabröd med grönsaker, kaffe och juice framför Mia på grötö. Idag är det alla hjärtans dag, en mysig dag för vissa och en otroligt jobbig dag för andra. För mig är det blandade känslor faktiskt. Tycker att det är en dag för att sälja diverse produkter som choklad, kort, blommor och även nallar. Vilket påhitt. Att man under en "speciell" dag ska visa att man tycker om någon. Samtidigt som det är mysigt att bli lite extra uppvaktad.
 
För fem år sedan bodde jag hemma hos mina föräldrar och gick i gymnasiet där i närheten. Jag och min sambo hade träffats ett tag. Han bodde då i en annan stad. Jag gick i skolan som vanligt. När jag sitter med en kompis och äter lunch dyker min sambo upp tillsammans med sin kompis. Han hade köpt 10 rosor och en present. Jag minns dem där rosorna så väl, stora, knallröda och SÅ fina!!
Jag stuntade i skolan den dagen, han bjöd på lunch och vi hade det allmänt mysigt! Sen skjutsade han mig till min pappas jobb. Och minns även min pappas reaktion när han såg mig, min blivande sambo (visste inte det då) och rosorna. Han vart SÅ glad för min skull, fina pappa!
 
Jag ville så gärna komma ihåg den dagen, så jag torkade dem. Tyvärr så ramlar bladen och rosorna så fort man nuddar dem. Så idag har jag endast tre rosor! Men så glad att dem har lyckats klara sig!! Dem hänger längst ut på gardinstången i vardagsrummet :)
Allmänt | |
Upp