GOTTA GIVE YOU MY ALL

Fick en ordentlig sovmorgon vilket var längesen och behövligt! Har precis ätit frukost: tonfisk, ägg, gurka & lite tranbärsdetox på det :) Herregud föresten! Måste springa på toa hela tiden känns det som, vaknade liksom 05:00 för att springa på toa (har aldrig hänt förut!). Skrev i ett tidigare inlägg att man ska blanda ut "detoxen" med 1,5 liter vatten men eftersom det inte smakar så mycket och blev lite blaskigt så tar jag bara 1 liter. Vilket är mycket bättre! Dessutom fick man med en flaska men den rymmer bara 1 L men på förpackningen så står det ju att man ska blanda ut det med 1,5 liter. Ologiskt till tusen!! Är sjukt dåligt på att förklara, vilket man märker fort..
 
 
 
Ska strax gå på en långpromenad med lilla Tino och sen blir det storstädning av hela lägenheten! 
 
Later!
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

THANKS GOD IT'S FRIDAY

Härligt! Nu är man ledig i tio dagar, i steck! Så himla skönt att veta att man inte ska jobba :) Klippte Tinos klor ifal någon undrar :) Nu har jag tagit ett långt bad och haft lite egentid :) Och nu har jag smort hela kroppen med Dove, ska fixa naglarna strax. Uppskattar verkligen sånt!  Ett stor plus är att älsklingen skulle fixa middag idag, han ska köpa med sig en riktigt god (enligt R, har aldrig ätit därifrån) sallad! Med räkor och avokado, låter gott. 
 
 
Nu när man är lite ledig så ska vi på husvagnssemester! Jag, R, Tino och min mamma&pappa! Vi ska till Göteborg på tisdag. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra där (lika bra) men påvägen hem ska vi till Ullared. Jag och R har aldrig varit där så någongång måste bli den första :) Vi har inte heller bestämt när vi ska bege oss hem, skönt faktiskt!! :)
 
 
Nej nu ska jag ta och städa och fixa lite här! :)
 
 
Allmänt | | Kommentera |

DETOX

Cyklade ner till stan en stund idag, kände för att köpa lite nödvändiga grejer :) Omega-3, Detox (methoddraine) för att "rensa" ur kroppen, mascara (vattenfast och vanlig), en ny väska från Björn Borg, ansiktsrengöring från Garnier och såklart ansiktsmask! :) Väskan var väl ett spontat köp men ja, skyller på rean som pågår överallt!
 
Har nu druckit den första 1.5 litern med detox. Tog Hallon-Tranbärs smak. Vet inte riktigt men tyckte väl att det inte smakade så mycket! Hoppas och har hört att man känner skillnad! Köpte faktiskt den "bara för" att jag dricker så sjukt lite jämt! Och när jag väl dricker blir det kaffe, kaffe och pepsi! Så nu måste man ju bara dricka, för man ska dricka mycket vatten förutom de 1,5L man får i sig :) Viktigt att dricka nu när det är sommar (läs höst typ) Haha!
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp