DÅ VAR DET MÅNDAG IGEN

Äntligen!! Då är min jobbhelg slut för denna gång! Nu dröjer det tre veckor till nästa, skönt. Jag är ledig både idag och imorgon. Håller nu på att tvätta, 10 maskiner! Siiick. Men då tvättar jag sängkläderna, duschdraperi & överdraget till madrassen också.
 
Annars då? Fick ju provsvar på foten i fredags. Det är en spricka i foten, skönt. Skönt att det inte var något annat så att säga. Men då är det inte konstigt att jag har ont, det förklara en hel del med andra ord. Imorgon ska jag hälsa på Maria och Elias, finally. 
 
Igår kväll fick jag ett ryck efter jobbet, jag tog fram vinterskorna. Big misstake! För nu på morgonen har det snöat, så nu har jag värsta julpynt sug. Ta fram tomtarna och fixa lite. Det ska jag även göra - fast utan tomtarna. Ska försöka att städa lite nämligen. 
 
Nu känns min och hjärtats säng mindre än någonsin. Vi ska ju snart få farfar och farmors säng. Det passade så himla bra, för vi har ju kollat på sängar samt sängramar. Men nu slipper vi lägga pengarna på det. För vi vill ju flytta också, och då är det bra om vi inte köper några sängramar nu. Det kan vi göra i vårat nya hem, i framtiden :)
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

OCH DÄR KOM HUVUDVÄRKEN...

Som ett brev på posten kan man säga... I måndags ringde jag till vårdcentralen för att min fot inte har blivit bättre, fick tid på onsdagen! Gick dit, fick en remiss till röntgen och hon skrev ut lite starkare värktabletter. En av  biverkningar var huvudvärk och det fick jag såklart efter ca en timme. Ja man tackar. Fast det är värre än huvudvärk, gör bara sjukt ont på vänster sida vid pannan typ. 
 
Igår hälsade mamma på! Hon följde med mig till röntgen, vi handlade och fikade lite. Tänk vilken tur jag har, som har just henne som mamma! 
 
Idag ska jag få svar på röntgen, så sitter och väntar på det! Tror inte att det visar något och jag hoppas att det inte visar något.
Allmänt | | Kommentera |

Sleepy

Idag fick jag brevet om mina provsvar! Det visade inget speciellt, bara att jag har dåligt blodvärde = inget nytt. Det har jag haft så länge jag kan minnas nästan. Men ja, bara att försöka förbättre det då, igen :)
 
Idag har jag jobbat, kom hem och duschade. Satte mig på sängkanten och vaknar upp halv sex! Så hela kvällen har jag känt mig seg som tusan. Tur att det är fredag imorgon och att man är ledig hela helgen!!
 
Imorgon fredag vet jag inte riktigt vad jag och hjärtat hittar på! På lördag ska vi först till farfar och farmor för att kika på deras säng som vi ska få och sen ska vi åka till min kusin som fyllde 19år i tisdags. 
Allmänt | | En kommentar |
Upp