Peppar, peppar, hoppas jag är mer pepp imorgon!

Visst märker man att hösten är här nu. Jag har alltid gillat hösten, om man bortser från regnet såklart. Fina färger, mysigt att få ta fram alla ljuslyktor, filtar, och någon bra film! 
 
Har jobbat så gott som varje dag denna vecka. Men dumsnäll som jag är, så tog jag på mig helgen också! Nej, det var helt friviligt och har ändå inget planerat, så varför inte? Hjärtat mitt ska ändå tatuera sig & jobba. Imorgon jobbar jag 7-21 och sen kortade jag ner turen på söndag till 8-14. Då jag ska jobba på måndag, tisdag, fredag, lördag och söndag nästa vecka! Går ju som sagt på schema nu och det är lite "svårare" att ta någon extra tur, eftersom vikarierna vill ju också ha lite tider. Jag jobbar inte alls mycket i procent, men det är så himla skönt att ha fasta tider!
 
Nu ska jag ta och krypa ner i soffan innan jag ska lägga mig!

Ha en fin helg då! :)
 
Allmänt | | Kommentera |

WILL YOU MARRY ME?

Torsdag alltså. Idag jobbar jag en kort kvällstur: 16-21. Så då hinner jag med en del innan jag börjar alltså. Har för tillfället en ansiktsmask på mig, har nyss fixat ögonbrynen och ska strax raka benen och ta en långdusch! Haha. Det var mer än vad ni behöver veta ;) Men ack så skönt det är när man tar sig tid att pyssla om sig själv!!
 
Inatt drömde jag att jag och hjärtat gifte oss! Vi sprang runt stan och det gjorde galet många andra också. På kyrkodörrarna hade man satt upp lappar: Tyvärr, fullbokat! Tänk att alla skulle gifta sig just denna dagen.. I alla fall, han hade köpt en klänning till mig, som jag tyckte var sjukt ful! Så jag vägrade ta på mig den. Men hjärtat försökte förklara att han hade köpte den, den var dyr så det vore synd att slösa. Så han satte på sig den och där sprang vi runt ivrigt för att hitta en kyrka och en präst som kunde viga oss! Många konstiga blickar drog vi åt oss också, haha! Lite rolig dröm faktiskt! :) 
Allmänt | | Kommentera |

MONDAY

Blir ett snabbt inlägg nu. Denna vecka jobbar jag endast tre dagar och ett stort plus är att hjärtat har tagit semester från sitt vanliga jobb och ska istället jobba som tolk denna vecka! Så då kommer han att vara mer hemma och det gillas!

Min axel är ännu inte helt bra, känner av det onda ibland, suck. Men idag måste jag ifal tvätta och städa lite. Även ta en långpromenad med Tino. Nu väntar tvättstugan på mig.. :)
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp