GLAD PÅSK

 
 
Idag är det påskafton och mammas födelsedag! :) På förmiddagen har jag bakat en morotskaka och kollat på film. Ikväll ska jag och hjärtat åka till mina storebröder som bor i Uppsala, för dem har nämligen bjudit oss på påskmiddag, sen ska vi såklart fira mamma. Därv morotskakan. Min äldsta storebrors flickväns föräldrar kommer också dit, spännande! Jag har, helt ärligt aldrig träffat någon av hans tidigare flickvänners föräldrar. Så jag är lite pirrig, haha :)Tyvärr är en av dem allergiska mot hundar så Tino får stanna hemma.
 
 
Allmänt | | Kommentera |

LANZA RECENSION

 
Lanza Healing Tamanu cream shampo: Detta shampo är ett väldigt fuktgivande och väldigt drygt. Det behövs bara en liten klick för att det ska löddra bra. Kom ihåg att alltid massera shampot i händerna för att få upp löddret, för att sedan ha det i håret. Luktar himelskt.
 
Lanza Healing Kakui nut balsam: Från samma serie alltså. Har samma funktion som shampot. Det reder ut håret väldigt bra och luktar även supergott. Lukten håller i sig i två dagar, vilket är bra.
 
Lanza Healing moi moi hårinpackning: En dryg hårinpackning. Skall användas 1-2 gånger i veckan. Ska vara i håret i 15min & 30 min om håret behöver det. Jag brukar ha hårinpackning i torrt hår i 30min. Dels för att slippa stå i duschen så länge (hatar att få russin händer), sen har jag fått för mig att det är bättre att ha i torrt hår, men inget jag vet.

Lanza Healing Strenght Silk Serum: Denna produkt älskar jag! Den förkortar torktiden med 55%. Den gör inte håret bara lent, utan topparna känns mjuka och nästintill nyklippta. Mitt hår är lite känsligt för feta produkter, olijor mm. för då blir mitt hår väldigt fett lätt, hehe. Men denna är helt pefekt!! Jag har två stycken flaskor hemma och det är ju ett gott betyg!
 
Tyvärr, måste jag säga att jag efter en tid fick mjäll och min hårbotten började klia. Jag som älskar denna serie!! Jag har inte haft problem med detta förut. Så jag gick till en frisörsalong (Headspot) och dem sa att produkterna från Lanza är ganska stark. Den luktar ju faktiskt rätt mycket. Så jag vart SÅ ledsen när jag insåg att jag måste byta. För jag är annars så nöjd och har verkligen inte prövat något som är så här bra som Lanza.
Allmänt | | Kommentera |

SKÄRTORSDAG

Då var påsken igång på riktigt. Igår var jag och hjärtat iväg för att handla mat. Skönt att ha det gjort faktiskt. Fast vi ska iväg på fredag också, fast då för att vi bägge behöver nya kläder! Igår när vi handlade ringde min storebror och bjöd oss på påsklunch+firande av mamma på lördag. Jag ska göra baka något till kaffet, funderar på morotskaka med typ apelsinskal eller något gult ovanpå :) Lite lagom påskigt liksom. Men min storebror berättade att han hade ringt min mamma precis innan för att bjuda dem också (såklart). Det roliga var att hon också var och handlade, hehe.
 
Just nu har jag hårinpackning samt ansiktsmask på mig. Ska ta en lång dusch sen :) Ska pröva ett nytt shampo och balsam från TIGI. Det är inte nytt, men för mig är det. Har aldrig provat något från det märket men har varit SÅ sugen ett bra tag, så igår inhandlade jag det. Verkar lukta sött ;P
 
Update: Shampot luktar inte alls gott om jag ska vara helt ärlig. Det luktar tok för sött för min smak, MEN som tur är luktar balsamet inte lika mycket :) Plus att jag ska fortsätta att använda Lanza silk serum :)
Allmänt | | Kommentera |
Upp