SISTA FEBRUARI

De senaste dagarna har känts som riktiga vårdagar. Fortsätter det såhär kommer snön att äntligen försvinna! Jag längtar SÅ att få gå på längre promenader i solen med Tino. Nu har jag i allafall tvättat helt klart, men tvätten byggs på rätt fort så på igen...
 
Jag ska ta och pyssla lite här hemma för att sedan gå på en föreläsning med jobbet mellan 13-16.30. Längesen man var tvungen att sitta still så länge hihi.
 
Nu har jag använt Lanzas schampo, balsam & hårinpackning några gånger. Jag är toknöjd! Jag både känner och ser att det är skillnad på håret. Jag behöver absolut inte tvätta varje/varannan dag. Håret ser fortfarande rent ut, trots att jag tvättade håret i måndags (alltså 3dagar sedan!!). Dock har jag knappt hållt på med håret, har haft inbakad fläta hela tiden typ. När man har ljust/mellanblont hår ser håret smutsigt ut fort tycker jag. Dessutom är håret supermjukt och känns tjock på samma gång. Aldrig mera budget hårprodukter. När jag ska lägga min andra beställning ska jag köpa ett gäng så jag slipper beställa ofta.
 
Allmänt | | Kommentera |

TAKE YOUR TIME

 
Bilden beskriver min morgonsyssla som jag hade imorse. Jag tvättade. Vart inte klar heller, så har bokat tvättstugan imorgon mellan 7-10, uhja. Måste säga att det där sköljmedlet från Softlan Aroma Therapy Take your time luktar GUDOMLIGT. En gång Softlan, alltid softlan :) Vissa av kläderna jag tvättade vart inte torra, så dem hänger i sovrummet. Hela lägenheten luktar så gott. Okej, nu överdrev jag lite. Men jag går igenom sovrummet bara för att få lukta lite :)
Allmänt | | Kommentera |

TISDAG KVÄLL

Jag ogillar starkt att inte veta vad man ska äta. Jag är inne i en period då jag inte har en blekaste aning om vad man ska äta till middag. Är så trött på mat rent ut sagt, usch!! Så jag har tagit fram en receptbok under två dagar, ja.. Maten var ju inte sådär jättelyckad om man frågar mig. Jag vill gärna att det smakar något, gärna litelite stark. Men bägge rätterna som jag tillagade var tråkiga. Då blir jag ännu mer trött på mat, haha.
 
För att sluta gnälla lite nu då. Idag har jag jobbat en stund på dagen. Sen har jag egenligen inte gjort så mycket. Lagat mat, varit ute med Tino och vilat. Är inne i en tröttperiod igen. Så jag blir väldigt off, jag vet knappt om det är dag eller kväll. Det är inte gnäll, det är sanningen.. Jag lever i min egna lilla bubbla kan man säga.
 
Ikväll blir det fotboll, Barcelona - Real Madrid.
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp