FREDAG

Jag måste ha varit trött på morgonen. Har tydligen stängt av larmet i sömnen, hoppas verkligen inte att det blir en vana. Egentligen lite onödigt att ställa klockan på 07:00 när jag börjar jobba 15:00. Men vill kunna sova ikväll för ska jobba hela helgen.
 
Än så länge har jag varit ute på promenad, duschat, städat samt fixat min matlåda inför helgen. Jag skall äta sallad, i den har jag haft i: matvete, rödlök, rivna morötter, kidneybönor, gurka, tomat, fetaost och lite isbergsallad :) Ena dagen skall jag ha tonfisk till och andra dagen har jag en laxfilé :) Jag har såklart en dressing i salladen! Till detta ska jag även ha en smörgås till, gjort på surdeg! Hemmagjort förstås.
 
Just den här tiden tycker jag är seg. Jag nästan "väntar" på att få börja jobba, så att jobbhelgen fortare kan ta slut, hihi :) Jag jobbar som sagt ikväll 15-20. Sen på lördag & söndag jobbar jag 07:00-20:00 bägge dagarna. Så man bor nästan på jobbet under helgen. Tur att man trivs säger jag bara! Jag hoppas verkligen att vi får en lugn helg.
 
Mitt hår mår som bäst nu under sommaren! För nu kan jag äntligen låta det självtorka efter duschen. Vilken skillnad det är. Håret blir inte lika fett lika fort, håret blir mjukare och inte alls lika frissigt! Under vinterhalvåret använder jag hårtorken, för jag fryser så mycket annars. Fast ja, det är väl egentligen bara en vana man har?
 
 
Allmänt | | En kommentar |

MIN FYRBENTA VÄN

Allmänt | | Kommentera |

LEK OCH BUS

Igår vart en lyckad dag! Min sambos storebrors dotter fyllde 8år i onsdags så vi var såklart dit och firade henne! Vi åt ute och åkte hem till dem för tårta. Men igår överaskade jag och R bägge tjejerna. Hans bror har alltså två döttrar, ena är 6år och såklart födelsedagsbarnet på 8år.
 
Jag jobbade i alla fall till 13, åkte hem och duschade. Vi hämtade upp tjejerna och dem hade ingen aning om vad vi skulle göra. Vi frågade vad dem ville och trodde vi skulle göra, bägge ville till lek & bus. Nästan rätt, vi åkte till leos lekland. Ingen av tjejerna hade varit där tidigare så det var kul! :) Dem busade och lekte så dem vart svettiga och trötta. Efter det skulle vi äta mat, dem valde McDonalds. Väl där inne kommer mina föräldrar också dit! Hade ingen aning om att dem skulle dit, så det var lite roligt.
 
Efter maten åkte vi och handlade lite presenter till deras pappa som fyllde år igår. Dem valde en skjorta och ett par byxor :) Tjejerna tyckte nog det var roligast, trots att dem var SÅ trötta. Sedan handlade vi mat och där märkte man direkt att dem var trötta. Många ledsamma miner vart det. Väl i bilen var dem nöjda med dagen!
 
Denna dag ska spenderas hos mina föräldrar på landet! Min storebror och hans flickvän kommer också dit! Vi ska grilla & bara vara. Tino älskar att vara där!! :)
Allmänt | | Kommentera |
Upp