FREDAG MED FREDAGSMYS

Nu är det alltså fredag! Veckan som gått har varit riktigt bra! I tisdags hälsade jag på Maria och Elias. Finaste killen! Vi busade massvis och även Elias och Tino, hihi. Elias "jagade" Tino i sin gåstol, som Tino för övrigt tyckte var lite läskig :)
 
Sen åkte jag och hjärtat till min storebror som fyllde år. Vi åt mat och fikade. Tänk att just jag fick en sån fin familj! Är så tacksam för det. Sen har jag vilat, vilat och vilat. Även tvättat och städat en hel del!
 
Nu håller Tino på och busar och jag har precis gjort pizzadeg. För första gången, hihi. Annars brukar hjärtat göra det, för det är han grym på! Men efter jobbet ska han träna, så ville överaska honom lite :) Jag hoppas verkligen att den blir bra. Har ju gjort annan deg förut, bullar och sånt :) 
 
Imorgon ska jag baka lussebullar :) Har köpt en massa saffran, så det blir nog gott!! Nästa vecka på lördag börjar jag jobba igen, efter en månads sjukskrivning! Så hade tänkt att bjuda på lussebullar på söndagen! Dels för att dem har fått klara sig utan mig (ha-ha) och såklart för att då är det andra advent! När jag ringde till jobbet (samordnaren), så sa hon: då får vi se om du kommer ihåg hur man gör! Jag svarade glatt: Ja, annars får jag googla! Tänk vad internet gör med en, haha.
Allmänt | | Kommentera |

OGILLAR BUSRINGARE

Den som sa´t, kan va´t. Usch. Jag känner mig dum, elak och riktigt fjantig som la på. Skulle beställe klipptid hos min frisör (kvinnlig), men så svarade en man. Då fick jag lite panik.. Och trodde väl kanske att jag hade ringt fel.. Nej, det trodde jag inte. Dålig bortförklaring bara. För det första tänkte jag väl, "nej, jag vill inte bli klippt av en man!" Och jag är medveten om att vissa manliga frisörer är grymma! MEN dessutom vill jag inte att vemsomhelst klipper mig! Jaja, fjantig jag vet! Känner mig jättedum för att ja la på i örat på honom, stackarn! 
Min sambo bara skrattade åt mig och tyckte att det var typiskt mig, hihi.
 
Har varit hos tandläkare nu på morgonen. Inte hos dem jag brukar, utan vi har en folktandvården här i samma område där jag bor. Så varför ska jag då gå till någon annan? När jag bor ca 2min ifrån dem. 
 
 
 
 
Allmänt | | En kommentar |

Tisdag

Älskade lilla Tino tyckte inte alls om att vara hos vetrinären igår. Men nu är det gjort och lika glad är han för det! Är sjukskriven denna vecka också, då foten värker vid belastning. Jag hoppas på att kunna jobba nästa vecka igen, börjar bli väldigt långtråkigt att bara gå hemma och vila. 
 
Jaja, nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite till, hihi.
Allmänt | | Kommentera |
Upp